Képgaléria: AMTS – Szuperszexi csajok, autócsodák

0

Giga jó Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show

Ha március, akkor Budapest, tuningolt járművek és tuningolt csajok a Hungexpón. A hat csarnokból álló kiállítóhelyeket idén is ellepték a benzingőzre és a gumiszagra vágyók. Belőlük pedig nem volt hiány, egy-egy agyontuningolt járgánynál, vagy a Dolls Shownál szinte mozdulni sem lehetett.

A számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen a most hétvégén zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén még nagyobbra, látványosságokban pedig minden eddiginél magasabb szintre növekedett. Megtekinthetőek voltak a régi korok autócsodái, de a legmodernebb méretarányos autótervek is szemügyre vehetőek voltak. Csakúgy, mint a robogók és a hatalmas Harleyk. Az eseményen családok is részt vettek, hiszen a kicsik sem maradtak ki a szórakozásból, ők mini pedálos autóval, vagy apró vízi járművekkel tölthették el az időt. A nagyobbak pedig quadozhattak, vagy a driftbajnokságot tekinthették meg testközelből.

11 országból mintegy 250 kiállító mutatkozott be, többek között jelen volt 30 gépjárműimportőr és 100 kiegészítőket gyártó cég is.

Kibővített területen és tematikával, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményeket kínált az immáron kilenc, önmagában is teljes értékű rendezvényt tömörítő giga-szezonnyitó. Nyolc rendezvény a Hungexpo hat csarnokában, valamint szabadterületein, összesen 90.000 m2 kiállítási területen zajlott, melyen több, mint 1.200 kiállított jármű volt megtekinthető. Hatalmas show mellett, a hazai és nemzetközi tuning és hifi élet legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai, az autós világ újdonságai, egy igazi fesztiválhangulatú motoros kiállítás, két látványos autós-motoros bajnokság, valamint színvonalas kísérő rendezvények kerültek bemutatásra.