League of Legends csapatverseny a kolbászfesztiválon

  0
  hirdetés

  A League of Legends videojáték tavalyi világbajnoki döntőjét többen nézték az interneten, mint az amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjét. Ennek a világszerte nagy népszerűségnek örvendő stratégiai e-csapatjátéknak a kolbászfesztiváli döntőjét október 25-én, pénteken 10 órától vívja a legjobb négybe kerülő öttagú együttes profi, Gamer-körülmények között. Mégpedig nézők előtt, a békéscsabai sportcsarnok színpadán.
  Mórocz Tamás, a békéscsabai Game Pub és Koszecz Attila, a Time2Ace vezetője elmondta, közösen szervezik a League of Legends e-sport bajnokságot a 23. Csabai Kolbászfesztivál keretein belül. Nevezni a League of Legends videojátékra október 18-án, pénteken éjfélig lehet ötfős csapatokkal. A online selejtező időpontja október 19., szombat 12 óra.

  Regisztrálni a következő linken lehet, és itt találják meg a nevezők a szabályzatot és a verseny menetrendjét is: https://battlefy.com/time2ace/gamepub-league-of-legends-verseny/5d90de8c4599de087c46ce82/info?infoTab=details&fbclid=IwAR0HqsV6gAXconiduhVeb0JsrZixfS3JkpRQWQ73VEDyk9DcVNhq72kG-AM.

  A legjobb négy közé jutott csapatok játékosai pénteki napijegyet kapnak ajándékba, a legjobb három csapat között pedig félmillió forint értékű tárgynyereményt osztanak ki. A nevezési díj csapatonként tízezer forint.

  Mórocz Tamás kitért arra, csütörtökön, pénteken és vasárnap a sportcsarnokban 10–18 óra között a legújabb konzoljátékokat, autóverseny-szimulátorokat próbálhatják ki az érdeklődők, valamint Virtual Reality, vagyis VR-élményben lehet részük.