Strand fesztivál – John Newman, a Knife Party, Dub FX is jön

0

     Budapest, 2014. március 28., péntek (MTI) – John Newman, a Knife Party, Dub FX és Wilkinson is fellép a Strand – Nagyon Zene Fesztiválon augusztus 20. és 23. között Zamárdiban.

    A négynapos esemény Zamárdi szabadstrandján fog zajlani. Már korábban biztossá vált, hogy a Strand – Nagyon Zene Fesztiválon koncertet ad a Parov Stelar Band, mellette a most bejelentett sztárok mellett a hazai mezőnyből a Petőfi Rádió száz legfontosabb előadója is színpadra lép – közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

    Az első Strand fesztivált tavaly rendezték Zamárdiban a Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében.

    A most bejelentett fellépők közül a brit John Newman Love Me Again című dalával a világ számos slágerlistáját meghódította, valamint a Rudimental “hangjaként” is sok rajongót szerzett magának. Az énekes most először lép fel Magyarországon. A tavalyi VOLT Fesztivál egyik legsikeresebb koncertjét adta Rob Swire és Gareth McGrillen produkciója, a Knife Party, amely augusztusban Zamárdiban tér vissza.

    A rendkívül népszerű, ausztrál származású, utcai előadóként indult, 30 éves Dub FX már többször járt már Magyarországon, a Balaton partján jegyese, az énekes Flower Fairy oldalán fog fellépni. Ugyancsak jön a Strandra Wilkinson, a technikás brit drum’n’bass előadó, dj és producer, aki szintén a Petőfi Rádió nagy kedvencének számít.

    “Biztosra vehető, hogy augusztus 20-23. között a Strandon találkozhatunk a Quimbyvel, az Irie Maffiával, a Punnany Massiffal és a Brains csapatával. Augusztus 20-án, a Strand nyitónapján pedig egy teljes életművet bemutató nagykoncerttel lép színpadra a 25 éves Tankcsapda” – mondta Fülöp Zoltán, az eseményt szervező VOLT Produkció egyik vezetője.

    A Nagyon Balaton programsorozat kapcsán szervezőtársa, Lobenwein Norbert arról számolt be, hogy idén már nemcsak augusztusban, hanem egész nyáron, a teljes Balaton Régióban szerveznek fesztiválokat, kulturális, családi és sportprogramokat.

Tetszett a tartalom?