Önkormányzat 2014 – A szombathelyi DK támogatja az MSZP-s Ipkovich Györgyöt

0

Sajtótájékoztatón, az MSZP szombathelyi irodájában jelentette be szerda délelőtt Szuhai Viktor, a Demokratikus Koalíció Vas megye 1. számú választókerületének elnöke, hogy támogatják az MSZP-s dr. Ipkovich Györgyöt polgármesteri jelöltségében.

Szuhai bejelentette: megállapodtak a baloldali pártok és civil szervezetek a közös listában és a közös jelöltek indításában. Az elnök három DK-sra számít a szombathelyi közgyűlésben ősztől.

dkszomb

Ipkovich megfelel polgármesternek, hiszen nemcsak politikusként, hanem magánemberként is bizonyított. Olyan polgármester kell, akiben az átlagember is meghallgatásra talál – mondta Szuhai Viktor.

Az összefogás szempontjából az érdek közös, a közös jelöltek már látogatják a lakosokat, s az ő problémájukat is be tudják venni a választási ígéretekbe – hangzott el.

Szuhai Vioktor kifejtette, az őszi választás nem feltétlen a politikáról, hanem sokkal inkább az emberek sorsáról szól. Ki tud tenni a városért és kire számíthatunk – ezek a fontos kérdések a Demokratikus Koalíció helyi elnökének szavai szerint.

A sajtótájékoztatón olyan kérdésekre, mint kik lesznek a közös jelöltek, hogyan osztják fel a baloldali pártok és civil szervezetek a 21 képviselői helyet, illetve mikor lesz végleges a lista, egyelőre nem adtak választ.