Új SPAR üzlet nyílt Szombathelyen

  0
  hirdetés

  A szombathelyi Savaria Plazában nyitotta meg legújabb üzletét a SPAR. A több mint 300 millió forintból kialakított szupermarketben a megszokott SPAR minőség jegyében még szélesebb árukínálattal, helyben sütött pékárukkal és készételekkel találkozhatnak a vásárlók.

  Tovább folytatja az expanziót a SPAR csoport, amelynek legújabb áruháza ma nyílt meg Szombathelyen, a Savaria Plazában.A szupermarket több ezer árucikket tartalmazó kínálatában megtalálhatóak a márkatermékek mellett a SPAR saját, márkás árucikkei, valamint a vállalat bicskei Regnum Húsüzeméből származó, ellenőrzött minőségű frisshús termékek is”-mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

  foto3

  Továbbá megtudtuk, hogy a több mint 700 négyzetméteres eladóteret a legújabb belsőépítészeti és boltberendezési koncepciónak megfelelően alakították ki, így már a bejárattól jól átláthatók a friss árucsoportok területei. A vásárlókat piacjellegű zöldséges részleg fogadja, ahonnan a látványpékség mellett a friss pékáru zónáján keresztül jutnak el a csemegepultig, ahol felvágottak, sajtok, és húsfélék rendkívül széles választéka található. Ezek mellett újdonságként a SPAR to Go-ban minőségi készételek, szendvicsek és grilltermékek, egészséges saláták között válogathatnak a vásárlók. A szupermarketben megvásárolhatóak az egyre népszerűebb SPAR convenience termékek, például vegetáriánus hideg szendvicsek, friss saláták, müzlik és gyümölcssaláták is.

  foto1
  Balról jobbra: Soós Erzsébet területvezető; Vizserálek Sándor áruházvezető; Rácz Elemér tulajdonos,Savaria Plaza; Delbó Lajos szupermarket értékesítési vezető,SPAR; Dr. Kovács Györgyi, a Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatalának hivatalvezetője; Hende Csaba országgyűlési képviselő, Szombathely Megyei Jogú Város; Ágh Ernőné főigazgató,Vas Megyei Kormányhivatal; Dr. Puskás Tivadar polgármester, Szombathely Megyei Jogú Város; Gyenge András, frissárú területvezető,SPAR; Rácz Elemér tulajdonos, Savaria Plaza; Mészáros Márk tulajdonos, Savaria Plaza

  A beruházás során nagy figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra is. Az üzletben kizárólag takarékos LED lámpák világítanak és a legújabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelő modern hűtőrendszert és épületfelügyeleti rendszert építettek be. Az új szupermarket 26 szakképzett eladónak teremtett új munkahelyet.

  Hirdetés

  A vasi megyeszékhely legújabb SPAR üzlete a Savaria Plazában hétfőtől-szombatig 7-20 óra között, vasárnap 8-18 óráig várja vásárlóit.

  A SPAR Magyarország jelenleg 343 szupermarketet működtet hazánkban, az INTERSPAROK száma 32, míg a franchise rendszerhez pedig már 108 üzlet tartozik.

  foto12
  Szombathely, az új SPAR  dolgozói
  Képek: SPAR-Fotó                                                 N.I.