Íme egy hasznos eszköz, ha sokat kerékpározol

0

Ha te is kerékpározol, akkor nyilván alap a megfelelően erős első- és hátsó világítás, a prizmák, a jó fékek, a jó állapotú gumik, netán egy sisak. Én ezek mellett már hosszú ideje keresek egy kerékpárra rögzíthető telefonos tartót.

Eddig 4-5 ezer forintért láttam ilyesmit jobb minőségben, volt olcsóbban tokos, de az valahogy nem tetszett. Nemrég találtam meg EZT, most csupán 1500 forint, gondoltam, megrendelem és kipróbálom.

A tartó gyorsan rögzíthető a kormányra, vékonyabbra-vastagabbra, így leszedhetjük, ha huzamosabb ideig készülünk magára hagyni a bicajt. A telefont csipesszel lehet rögzíteni, a tartása meglepően stabil, kátyúkban sem zötykölődik nagyobb sebességgel sem. Az anyaga nem mondható túl erősnek, a csavar a műanyagot már elkezdte “enni”. Mindenesetre egy év garancia van a termékre. Az élményért pedig megéri a kerékpáros “műszerfal”.

Én navigációs programot és kerékpáros edzéskövető alkalmazást használtam rajta, de akár a telefon kamerájával a tekerésünket is rögzíthetjük – természetesen csak csapadékmentes időben.

ÁTTEKINTÉS
Ár/Érték
Minőség
Rögzítés
Hordozhatóság
Kompatibilis több eszközzel