ÚJABB JUBILEUMOK A TRACKBEN

  0
  hirdetés

  A hazai könnyűzene legnagyobb legendáival és a legismertebb belga formációval ünnepel hétvégén a Barba Negra Track. Az 1983-ban alakult Aurora és a Ganxsta Zolee és a Kartel nagyszabású bulija mellett, június 8-án a kultikus belga zenekar a dEUS is jubileumi műsorral jön Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyére.

  A punk rock és a rap legfőbb itthoni helytartóit nem kell bemutatni, éppen ezért lehet különlegesnek nevezni mindkét estét a Trackben. A győri punk-rock banda első, a szovjet csapatok kivonulásának „alkalmából” készített, Viszlát Iván! című albumának, 30 éves jubileumi ráadás koncertjével készül, míg a Ganxsta Zolee és a Kartel legkultikusabb lemezének a Helldorado 20 éves évfordulójának második nagy showjával várja rajongóit. Mindkét előadóról elmondható, hogy pályafutásának legsikeresebb és legtöbb példányban elfogyott lemezét vette elő. A Viszlát Iván! több mint 20 ezer feletti eladott lemezszámával korának legkelendőbb közép-európai punk-rock albumának számít, míg a Kartel Helldoradoja, 70 ezer fölötti eladással még ma is a legnagyobb példányszámban eladott hazai rap lemez.
  A dEUS koncertje mellett, a június rendesen bővelkedik nagy nemzetközi nevekben. Két évvel nagysikerű Barba Negra Track-es bulija után, június 12-én ismét visszatér az Amon Amarth, ráadásul új lemezének dalait először mutatja be Magyarországon. A vendég sem akárki, a 2018-ban a legjobb metal csapatnak járó Grammy-díjra jelölt Trivium.
  A külföldi felhozatlanak ezzel még nincs vége. Június 18-án teltház fogadja a kelta-ír kocsma-punkot nyomató amerikai Dropkick Murphys-t. A munkásosztály és a sör nagyköveteinek legutóbbi albuma a 2017-ben kiadott „11 Short Stories of Pain & Glory” volt, 2019-ben pedig várható új lemezük megjelenése.
  Egy éve mutatta be új albumát a Powerwolf, idén különleges koncertsorozat keretében készülnek egyetlen magyarországi fellépésükre. Előttük a Beast In Black lép majd fel, amelynek basszusgitárosa nem más, mint a Wisdomból ismert Molnár Máté.
  “Izgatottan várjuk, hogy felléphessünk a Barba Negra Trackben Budapesten, megünnepelve egyúttal a Whitesnake 40 éves fennállást is.”
  Nyilatkozta pár hónapja a Deep Purple énekese által alapított legendás banda frontembere David Coverdale. A Whitesnake, „Flesh & Blood” elnevezésű turnéján egyaránt játszik majd dalokat az új stúdióalbumról, valamint legnagyobb slágereit az elmúlt 40 év rock történelmének egyik leghatalmasabb életművéből. Az 1978-ban alapított csapat június 25-én érkezik Budapestre.
  Harminc éves a Tátrai Band, huszonöt a Junkies, jubilál az Ismerős Arcok, aréna hangulatban Hobo és a Hooligans, lemezbemutatót tart a B52. Egy hónap alatt több mint húsz kiemelt koncert a Barba Negra Trackben.
  További programok:

  Június

  06. Aurora – Viszlát Iván 30 Ráadás

  07. Ganxsta Zolee és a Kartel – Helldorado Show

  08. dEUS: The Ideal Crash Tour 2019

  Hirdetés

  12. Amon Amarth, Trivium

  13. Takáts Tamás Blues Band

  14. 30 éves a Tátrai Band

  15. Junkies 25 + Macskanadrág

  16. Roland Zenegaléria Zeneiskola Évzáró

  18. Dropkick Murphys, The Interrupters

  19. Nomad, Mudfield

  20. B52 lemezbemutató koncert

  21. Hooligans koncert

  22. Ismerős Arcok jubileumi nagykoncert

  24. Powerwolf, Beast In Black, Dalriada

  25. Whitesnake

  28. Hobo – Elvtársak, ne lőjetek!

  29. Mobilmánia Vikidál Gyulával, TRB-Tunyó hangjával

  Július

  03. Sing Sing Akusztikus Koncert

  04. RATM tribute by Subscribe

  05. Beatrice

  06. Dorothy

  09. Richie Kotzen

  11. The Scarlet – SZ4P – The Medley’s

  12. Piramis, Zártosztály Nagy buli-40 turné 2019

  17. Steel Panther

  18. Kaukázus, Tosoda Projekt

  20. Karthago – Aréna Ráadás

  26. Bikini

  27. Kárpátia

  31. Skunk Anansie