Szombaton a Budapest Parkban koncertezik a 18 éves Halott Pénz

0

Ma Magyarországon talán a Halott Pénz a legnépszerűbb zenekar – új dalaikat megjelenésük után százezrek hallgatják, több zeneszövegük kultikussá vált, és Marsalkó Dávid és Járai Márk együttesére szinte mindig kikerül a teltház tábla. Így lesz most a Budapest Parkban is szombaton is, ahol már 11. alkalommal lépnek fel. Így az esetlegesen eladó jegyekre a Ticketswapen érdemes jegyértesítést bekapcsolni.

A Halott Pénz 2004 óta működő, többszörös Fonogram díjas magyar hiphopformáció. Eredetileg a Halott Pénz Marsalkó Dávid szólóprojektje volt, 2013-ban lett belőle hétfős – többnyire akusztikus – zenekar többféle műfaj keveredéseinek stílusjegyeivel.

“Akik a Feneked a gyengémnél kinevettek, azok Instán azóta bekövettek” – így hangzik az önreflexió az Otthon sorai közt, és valóban az egyik legformásabb női testrész rímbe szedett dicsérete hozta meg az első robbanást, amely aztán a Szólj anyunak, hogy a városban vagyok-lemezben forrt albumszintű egésszé.

A 2019-ben jelent meg az Amikor feladnád, ami azóta a közönség legnagyobb kedvence és a koncertek kihagyhatatlan eleme lett.

Idén nagykorúak, azaz 18 évesek lettek, és végre a Budapest Parkban lépnek fel.

A koncert 2022. szeptember 10-én, szombaton lesz, kapunyitás 17:00-kor, a helyszín a budapesti Budapest Park.

Event: https://www.budapestpark.hu/events/halott-penz-20220910

Ticketswap: https://www.ticketswap.hu/event/halott-penz/022403e7-3447-4d12-966b-e8cbb8c2f176

Tetszett a tartalom?