Labdarúgó NB I – Győzelemmel ünnepelte Király születésnapját a Haladás

0
hirdetés

A Haladás 4-2-re nyert szombaton a Mezőkövesd ellen Sopronban, a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.A vendégcsapat sorozatban negyedik bajnokiján maradt nyeretlen.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Swietelsky Haladás-Mezőkövesd Zsóry FC 4-2 (1-1)
————————————————
Sopron, 1565 néző, v.: Szőts
gólszerzők: Wils (16.), Iszlai (48., 11-esből), Kovács L. (62.), Williams (66.), illetve Molnár G. (38.), Baracskai (90.)
sárga lap: Iszlai (56.)

Swietelsky Haladás:
——————-
Király – Polgár, Wils, Jagodics, Devecseri – Kovács L., Iszlai, Jancsó (Kiss B. 78.) – Mészáros, Williams, Rácz (Kiss T. 83.)

Mezőkövesd:
———–
Tujvel – Farkas (Pauljevic 44.), Szeles, Balogh B., Vági – Tóth B., Gohér – Molnár G., Strestík, Kink (Diallo 67.) – Veselinovic (Baracskai 83.)

Öt perc késéssel kezdődött a mérkőzés, amely előtt köszöntötték a 41. születésnapját éppen szombaton ünneplő Király Gábort, aki ezen a héten két évvel, 2019-ig meghosszabbította a szerződését a Haladással.
Az első félidőben egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség, jó volt az iram, bár helyzetek nem igazán alakultak ki, mégis két fejesgól született.
A fordulást követően nem sokkal Vági felrúgta Williamset a 16-oson belül, a megítélt 11-est Iszlai magabiztosan értékesítette. A folytatásban kontratámadásokra rendezkedett be a Haladás, s egy ilyen végén előbb Kovács növelte az előnyt, majd Williams is betalált, ezzel el is dőlt a három pont sorsa, a Mezőkövesd erejéből már csak a szépítésre futotta.

Hirdetés