Ámokfutók Fanok várják a leginkább a hazai rajongói tábor közül a Balatoni Retró Láz közeledését…

Körkérdéseinkre megszólaltattunk néhány érdeklődőt, akik jó időben megrendelték a jegyeiket a Fesztiválra!

0
hirdetés

Az Ámokfutók zenekar alapítása az 1992. évekre dátumozható vissza. 25 éve alakult a zenekar és a rajongói tábor most tényleg kétszeresen is valóságos „lázba” égve várja a Balatoni Retró Fesztivált, mert óriási meglepetésekkel készülnek az együttesüknek örömet okozni…és várják, hogy jót bulizhassanak a hazai és külföldi sztárokkal. A legnagyobb „fanok” lesznek ott a rendezvényen, akik egyetlen alkalmat sem hagynak ki szívesen a bulikból, mindenhová követik kedvenceiket vagy az Ámokfutók tánciskola oszlopos tagjai voltak vagy pedig titokban épp testrészükre tetováltatták imádott énekesük nevét… Ismerjük meg kik ők!? Kíváncsiak vagytok?

Visszaszámlálás indul! Már alig egy hónap van hátra… Csábít a Balatoni nyár, napfényfürdőzés, csillogó fehér homok és csobbanások a vízbe… egy estétől hajnalba nyúló lazulós, táncos éjszakai „pezsgős” élet a csillagos ég alatt?

Jaah és a legfontosabb kérdés: Te már megvetted a jegyedet a nyár legnagyobb retro bulijára? Ott lapul már a zsebedben?

Siófok a Balaton fővárosa, rengeteg kulturális programmal, holdfényes partikkal várja a szórakozásra vágyó közönségét, ahol a díszlet a csillagos ég, a vízpart „ötvözete” festői szépséggel párosulva! Napközben rengeteg lehetőséget kínál pihenésre, aktív kikapcsolódásra. Kipróbálható a naptej és főtt kukorica illatú strandokon az egyre népszerűbb SUP, streetball, lábtenisz, strandröplabda, profi kondiedzés. A nyári hétvégéken, programnapokon pedig az ország egyik legnagyobb és legforróbb partihelyszínévé, VIP centrummá válik a magyar tenger homokos partja, partifolyamokkal és koncertsorozatokkal. Egymást követik a hazai élvonal koncertjei: Halott Pénz, Wellhello, Punnany Massif, Majka, Dallos Bogi, TNT… és megannyi híresség dalai szólalnak meg a siófoki éjszakában.

Az eddigi rendezvényeken is soha nem látott látványelemek, hang- és fénytechnika és sok-sok meglepetés várta a közönséget… A Total Dance Piknik az 1980-as és 1990-es évek legnagyobb sztárjait vonultatta fel, de a show még nem ért véget…!  A nosztalgikus életérzések, az 1990-es és 2000-es évek legendás hangulatát kedvelő közönség, a retro zene imádói már nagyon várják Siófok legnagyobb soron következő eseményét.

Hirdetés

Sztárfellépők egész sora, a hazai- és külföldi zenei élet „krémje” érkezik hamarosan Siófokra:

Ott lesz Dr Alban, La Bouche, Animal Cannibals, Csordás Tibi, Splash, Desperado, Náksi, Ufo, Dj André, Ámokfutók, DJM. A külföldi előadók közül legtöbben a La Bouche-t, míg a hazai rajongók közül KOZSO és az Ámokfutók csapatát várják legjobban a Fesztiválra! A La Bouche (franciául: „a száj”) egy német eurodance/dance pop duó volt, a formációt Lane McCray és Melanie Thornton alkotta. Az 1990-es évek közepén a Sweet Dreams és a Be My Lover alkotásaikkal érték el sikereiket és nemzetközi ismertségüket.

A hazai előadók közül sokan kizárólag KOZSO és az Ámokfutók csapata, Bestiák és Csordás Tibi miatt váltották meg jegyeket a legelsők között már májusban!

Jól ismert slágerek hangzanak el a rendezvényen, amiket az 1990-es években együtt dúdoltunk és együtt táncoltunk, buliztunk az ismert slágerek, külföldi előadóink zenéire:

A hazai jól ismert slágerek, melyeknek zenei felhozatalából is mindenki kortól, nemtől függetlenül megtalálja a neki tetszőt:

Körkérdéseinkre megszólaltattunk néhány érdeklődőt, akik jó időben megrendelték a jegyeiket a Fesztiválra!

Nagy Eunike: (Nagykanizsa, 46 éves, érettségizett, jelenleg édesapjával van ápolási segélyen):

„Az Ámokfutók első lemezének megjelenése óta ismerem és szeretem a zenekart, a pörgős, dinamikus, jó hangulatú zenéje miatt. A “Van valami…” című album megjelenése óta vagyok igazán nagy rajongója Kozsonak, mert magával ragadtak a gyönyörű, romantikus dalai és a közvetlen, kedves, barátságos természete. Ő olyan csodákat alkot, ami gyógyír minden érző szívű ember számára.

Az első személyes találkozás 1999.09.15-én, egy kisebb rendezvényen történt, amit nagy izgalommal vártam. Azóta számtalan fellépésükön részt vettem, és nekem olyan csoda mindegyik találkozás, ami feltölti a lelkem szeretetenergiával, leírhatatlan érzés.

Azért szeretnék ott lenni a Balatoni Retro Láz Fesztiválon, Siófokon, hogy újra átélhessem ezt a fantasztikus élményt, amit Kozso nyújt számomra. A jegyet már május 2-án megvettem és azt várom ettől a fesztiváltól, hogy újra találkozhassak Kozsoval.”

Járfás János: (39 éves, Lakhely: Sopron, Autóliv Kft., Operátor):

„A 90 évek elején ismertem meg az Ámokfutókat a Három kívánság című műsorban, a Szomorú szamuráj című dalt. Ott dőlt el minden. Tissy hangja elvarázsolt, s onnantól csak az Ámokfutók létezett, mint abszolúte kedvenc. Megismertem az együttest, a többi dalt, majd vitt magával a szöveg, a ritmus, s kicsit „Ámokfutó” lettem én is, sokáig tincset hordtam, mint Kozso! Vártam, kerestem az új dalokat, infókat róluk, s ez ma is így van. Örülök Csontinak az Alvajárókból, hisz onnét indult ez az egész! A 2000-es években párszor tudtam velük találkozni is, mikor Susie és Sandra volt a táncos. A kaposvári tánciskolába jártam, ahol nagyon kedves volt mindenki. Idén újra találkozhatom az Ámokfutókkal Siófokon augusztusban a Retro fesztiválon. Már várom nagyon a Balatoni Retro Fesztivált.”

Gróf Mónika: (42 éves, Lakhely: Bős, Szlovákia, UNB Ruzinov, Sürgősségi Szolgálat, ápolónő)

„Nagyon régóta, a kezdetektől, az Alvajáróktól kezdve ismerem a zenekart és kedvelem őket! Leginkább a szép dalok, romantikus szöveggel, fülbemászó, ritmikus dallammal, kellemes hangú, barátságos énekessel fogtak meg és azért szeretem őket, mert mindig felvidítanak a dalaik!

Kedvenc dalom a Meghalok egy csókodért – a beteljesületlen régi és a majdani új szerelem dala, úgy érzem, ez mindig extázisba hoz. Nagyon várom a Balatoni Retró Láz Fesztivált, hisz kizárólag Kozso és az Ámokfutók fellépése miatt jövök Szlovákiából, Bősről is ide. Ez miatt vettem meg jó időben a jegyeket a rendezvényre. Augusztus 11-én 4-en érkezünk Magyarországra. A Sándor vendégházban foglaltunk már szállást. A barátnőmmel érkezem majd a koncertekre. Ez az esemény igazi extázis lesz, jól kitombolhatom végre magam, élvezem majd a jó zenét és titkon remélem, hogy újra találkozhatok Kozsoval (nagyon szeretném), ami valami csoda lesz, felüdülés a szívemnek, lelkemnek! Remélem, kicsit én is ünnepelhetem majd Kozsóékkal a 25-ik jubileumot, nagyon élvezném a társaságát, ha csak pár percig is a közelében lehetnék!”

Tavalyi Balatoni Retro Láz videóját itt találhatjátok:

További információ a Total Dance Fesztivál weboldalán találhatóak és a facebook oldalon olvashatjátok a folyamatos híreket:

http://tdf.hu/balatoni/#fesztivalrol

https://www.facebook.com/totaldancefesztival/

Jegyek az alábbi árkategóriákban válthatók a készlet erejéig:

Early Bird: Korlátozott számban kapható már csak, a küzdőtérre történő belépésre jogosít, itt cseveghetnek, italozhatnak is a vendégek! Ár.: 3.999 Forint (Ez az ár bármikor változhat, ugyanis ismeretlen darabszámban limitált)

Silver VIP: Elkülönített VIP bejárat, elkerített VIP terasz, kiváló rálátás a színpadra, VIP italpult és mosdó, asztalfoglalási lehetőség. Ár: 12.000 Forint

Gold VIP: Limitált létszám, elkülönített VIP bejárat, elkerített VIP terület, kiváló rálátás a színpadra, VIP italpult és mosdó, asztalfoglalási lehetőség. Ár: 30.000 Forint.

 

A főszervező az azonnali és bejelentés nélküli árváltoztatás jogát fenntartja!

JEGYVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK:

– Személyes vásárlás irodáinkban.

– Házhozszállítás (GLS futárszolgálattal)

 

Jegyértékesítő helyek:

★Online jegyértékesítés: tixa.hu

★Jegyirodai értékesítés: tex.hu

 

Fizetési módok a választott vásárlási mód függvényében: Készpénz, Átutalás, Utánvét, SZÉP Kártya, Bankkártya, Sponsorem Sportrendezvény- és Kultúra e-utalvány

 

Ez az a buli amire már most érdemes készülnöd, mert ez a régi-új életérzés garantáltan téged is magával ragad augusztus 12-én! Ott leszünk mi is!! Gyere, bulizz velünk!!!