LMP: LMP: A paksi beruházás életveszélyes

0
hirdetésSajtóértesülések szerint durva geológiai problémák vannak a paksi atomerőmű körül: a lösztalaj alkalmatlannak látszik az újabb blokkok felépítésére. Az LMP felszólítja az érintett szerveket a haladéktalan intézkedésre. 
A Népszava információi szerint az épületsüllyedést mérő eljárások pontosítására szólította fel a paksi atomerőművet az Országos Atomenergia Hivatal. Bizonyos adatok arra utalnak, hogy a süllyedés mértéke a vártnál jelentősebb. Tervek pedig nincsenek a süllyedési helyzet megfelelő kezelésére.
Az LMP álláspontja szerint újfent bebizonyosodott, hogy a paksi atomerőmű jelen állás szerint is potenciális veszélyt jelent az élet- és vagyonbiztonságra, így az új paksi beruházást azonnal le kell állítani. A konkrét eset vonatkozásában pedig az LMP felszólítja az érintett szerveket a haladéktalan intézkedésre és a közvélemény azonnali tájékoztatására. Ha a kormány számára valóban fontos a biztonság, akkor ne titkolózzon üzleti érdekekre hivatkozva Paks 2 kockázatai ügyében: a Roszatom  üzleti érdekei ugyanis nem lehetnek fontosabbak, mint a magyar emberek biztonsága.
LMP sajtó
 

Ad debug output
The ad is displayed on the pagecurrent post: LMP: A paksi beruházás életveszélyes, ID: 240361Ad: Ökolopisz Karácsony – 2018 (240147)Ad Group: Csatlakozz! (4431)Placement: A szöveg alatti hirdetés (afterpost)Find solutions in the manual

/* */
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1&appId=228694123910624”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Forrás: LMP