Együtt fut a család! – Tavaszköszöntő futóverseny az egészséges életmód jegyében

  0
  hirdetés

  A Fiatal Családosok Klubja 2019. 03. 23-án szombaton 9:00-12:00 óra között, a Gazdagrét, Dzsungel-park futópályán Tavaszköszöntő futóversenyt tart. A futóversennyel egybekötött családi nap, rendszeresen várja a tavaszi időszakban a családokat, aktív kikapcsolódás, ahol a család minden tagja jól érzi magát, miközben mozog. A verseny mellett kézműves sarok, vidám zene és meleg ebéd is fokozza majd a hangulatot.

  A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) fő küldetései közé sorolja a tudatos táplálkozás, a sport, az egészséges életmód népszerűsítését. Ennek jegyében évről-évre megrendezésre kerül a Tavaszköszöntő Futóverseny a FICSAK és az Összefogás XI. Sportegyesület közös szervezésében, mely aktív hétvégi programra hívja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A két egyesület közel 10 éve rendezi meg a versenyt, melyre idén is több, mint 200 gyermek regisztrált. A verseny mellett játékos programok, ajándékok, kézműves sarok és ebéd is várja majd a családokat.

  „Mind az 5 gyermekemet igyekszem úgy nevelni, hogy az életük természetes eleme, napi szükséglete legyen a sport. Szabadidőnket általában aktívan, mozgással töltjük. Magam is heti több alkalommal járok edzeni. A mozgás feltölt, erőt ad és a munkám során is felhasználom azokat a képességeket, amiket a sportból merítek, hisz a kitartás és a fair play a politikában legalább annyira fontos számomra, mint a sportban! A sport népszerűsítésének érdekében az elmúlt években számtalan futóversenyt, sportos eseményt, közösségi mozgással tarkított rendezvényt szerveztem csapatommal, valamint több helyen elértük, hogy különböző edzésekre legyen a gyermekeknek és az időseknek is lehetősége.” – vallja Király Nóra, a FICSAK alapítója, Újbuda alpolgármestere.

  Az eseményen való részvétel ingyenes, aki előzetesen nevez a futóversenyre még külön ajándékot is kap a helyszínen. Internetes előnevezés 2019. március 22. péntek 11 óráig az alábbi linken lehetséges: https://goo.gl/forms/E0TN3XF0EULhDGvV2
  Az futóverseny Facebook-linkje: https://www.facebook.com/events/2024155710965795/
  Az esemény fővédnöke: Dr. Simicskó István, kormánybiztos
  Védnök: Dr. Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere
  Házigazda: Király Nóra, Újbuda alpolgármestere, a FICSAK alapítója
  A futóversenyen részt vesz Hadfi Dániel, Európa-bajnok cselgáncsozó.

  Egy kis ízelítő a tavalyi évről: http://www.kiralynora.hu/galeriak/kicsik-es-nagyok-futottak-egyutt-tavaszkoszonto-futoversenyunkon/

  Hirdetés