Nagy bejelentést tett a Vad Fruttik a Budapest Parkban

0

Ma reggel emlékeztetett a Facebook: 9 éve, ezen a napon voltam barátnőmmel először Vad Fruttik koncerten, a Zöld Pardonban. Azóta közös hagyománnyá vált, amíg van Vad Fruttik, mi megyünk!

A zenekar pénteken játszott az évben utoljára a fővárosban, a Budapest Parkban. Már fél nyolckor hosszú sorban kígyóztak az emberek a bejárat előtt, a tömeg vége egészen a villamosig ért. Minden korosztályt megmozgatott az előadás: elől a fiatalok és idősebbek tomboltak, hátul a gyerekek ugráltak, a dalokat lelkesen énekelve. Likó Marcell, az énekes, a nagy tömegen végig nézve „panaszkodott” is, hogy kénytelenek lesznek a következő koncertet már Sportarénába szervezni.

A Vad Fruttik idén ünnepli 14. születésnapját, ez idő alatt 3 lemezük jelent meg: Lehetek én is – 2010, Pipacs EP – 2013, Mi lenne jó – 2015. A koncert végén Marcell megkérte a közönséget, hogy indítson Facebook Live videót. Ezután bejelentette, hogy legközelebb a Papp László Sportarénában találkozhatunk velük Budapesten, jövő márciusban! Itt ünneplik majd ugyanis megalakulásuk 15. évfordulóját. – Az eseményt már hatezren visszaigazolták, a jegyértékesítés szeptember 16-án indul.

A koncert után a szokásos módon, több helyszínen folytatódott a buli, az altert szeretők a „Lidocain Night” zenéire bulizhattak, a „RadiOzora in the Park” pedig az az Ozora hangulatát idézte meg.

A Budapest Parkban egyébként idén már a PizzaMe standja is megtalálható a KFC, New York Hot Dog, Burger Market, FoodBox és Grilled Piggy mellett. A pizzázó nyitását egy nyereményjátékkal ünnepelték, amivel páros belépőjegyeket lehetett nyerni – többek között a Vad Fruttik koncertre is.