A Kowalsky Meg A Vega végre a Parkban! – 06.26.

0
efott19
Hazánk egyik legsikeresebb zenekarának pályáját sorra teltházas Parkos koncertek fémjelzik, de ők egyáltalán nem dőlnek hátra, inkább folyamatosan újdonságokkal kedveskednek a rajongóiknak. 2019-ben egy teljesen új anyaggal jelentkeztek, amit aztán a Park közönségének is bemutattak. Egy év sem telt el, de már újabb slágereket durrogtatnak – a Tágas vizeken és a legutóbbi, Veletek című szerzemény is biztosan felcsendül majd a legnagyobb és örökérvényű Kowa-himnuszok mellett. És ki tudja, addig még mivel lepnek meg minket!

A zenekar hetedik nagy lemeze, a Még nem éden 2014 áprilisában debütált, talán ekkor kezdtek egyre többször szerepelni a zenei toplistákon. Ekkor jött ki az ‘Amilyen hülye vagy’, vagy a ‘Bölcsődtől a sírodig’ című számuk is. Az album három héttel a megjelenés után aranylemezzé vált, hat hét múlva pedig már a platinalemez státuszt ünnepelhette a zenekar. 2016-ban megjelent új albumuk a Varázsszavak.

Ezt követően jelent meg a Kilenc (2017) című albumok, mely a megjelenés havában tripla platinalemezt kapott, majd ezt a sorban az Árnyék és fény (2019) követte, amely a  megjelenés havában dupla platinalemezzel büszkélkedhetett. Kowalskyék tavaly adták ki az Esszencia című albumukat, amely a megjelenés havában platina lemezt kapott.

A nagy sikerű zenekar végre ismét nagyszínpadra lép – most szombaton a Budapest Parkban lépnek fel este 8-tól, jegyek még kaphatók: https://jegy.budapestpark.hu/kowalsky_0828e