Halott Pénz a Budapest Parkban is – idén már másodszorra

0

Ma Magyarországon kétség kívül a Halott Pénz a legnépszerűbb zenekar – új dalaikat megjelenés után tömegek hallgatják rongyossá, több zeneszövegük kultikussá vált, és Marsalkó Dávid és Járai Márk együttesére szinte mindig garantáltan kikerül a teltház tábla. Így lesz most a Budapest Parkban is – idén már másodszorra. De jegyek például Ticketswapen még kaphatók.

A Halott Pénz 2004 óta működő, többszörös Fonogram díjas magyar hiphopformáció. Eredetileg a Halott Pénz Marsalkó Dávid szólóprojektje volt, 2013-ban lett belőle hétfős – többnyire akusztikus – zenekar többféle műfaj keveredéseinek stílusjegyeivel.

“Akik a Feneked a gyengémnél kinevettek, azok Instán azóta bekövettek” – így hangzik az önreflexió az Otthon sorai közt, és valóban az egyik legformásabb női testrész rímbe szedett dícsérete hozta meg az első robbanást, amely aztán a Szólj anyunak, hogy a városban vagyok-lemezben forrt albumszintű egésszé.

A 2019-ben jelent meg az Amikor feladnád, ami azóta a közönség legnagyobb kedvence és a koncertek kihagyhatatlan eleme lett.

Idén jelent meg új albumok a Ha mindenkit boldoggá akarsz tenni, árulj fagyit az alábbi számokkal:

Gazdag vagy szegény
Többet kéne mosolyognom
Szívedből minden kell
Felnőttünk, de nem fogadjuk el
Nincsen véletlen
Az Isten tudja
Másnak tavasz
Ha itt vagy te
Szeretni, akit nem lehet

A koncert 2021. szeptember 3-án, pénteken lesz, kapunyitás 18:00-kor, a helyszín a budapesti Budapest Park.

Event: https://www.budapestpark.hu/events/halott-penz-20210903

Ticketswap: https://www.ticketswap.hu/event/halott-penz-a-10-budapest-park/054a992f-2e42-4b11-a5cc-b7098e9bf4af