Szeptember 4-én Wellhello a Budapest Parkban! Jössz?

0

A romantikus izomkolosszus és a rímgurító humanoid gépezet, vagyis a ringben DIAZ VS FLUOR!🔴🔵Jön a NAGY ÖSSZECSAPÁS!👊🏻🔥 A két popzenei zúzógép pontot tesz az évek óta húzódó Parkos párharc végére, hogy egyszer s mindenkorra kiderüljön, ki a legnagyobb elnök a bolygón, hogy kié lesz a világuralom! Nézd meg testközelből a meccset, szurkolj, legyél ott, mikor eldől, kié a végső győzelem! Jön a TIZEDIK PARK egy minden eddiginél durvább, hangosabb és vadabb, megújult supershow-val, ahol nemcsak az elnökök, hanem az új dalok is oda fognak csapni! 🔥🔥🔥🔥

A Wellhello 2014.július 16-án alapított zenekar, tagjai az ismert magyar rapper, Fluor Tomi és az énekes-dalszerző, Diaz. A formáció a “Rakpart” című dalával lett ismert, megjelenését követően egyből a sláger- és a rádió játszási listák élére került. Első albumuk 2015 márciusában jelent meg és egy nap alatt az első helyen nyitott az iTunes charton, ezt követően az együttes pedig egy közel száz állomásból álló turnéra indult Elnöki Tour néven.

“otthon tekerek, Dubajban szívok, Brüsszelben ekizem
kaviárt fingok és pörög a farkam
te meg zabálj a Mekiben!” – éneklik az új dalukban, a NEMSZÁMÍTAPÉNZ-ben. A legújabb szókimondó, társadalomkritikus dal is nagy valószínűséggel felcseng jövő szombaton, hisz a zene majd’ 1 hónap alatt 750 000 megtekintést hozott csak a YouTube-on.

Felkészülni, jegyek még kaphatók: szeptember 4-én Wellhello a Budapest Parkban!

Jegyek: https://www.budapestpark.hu/events/wellhello-20200619

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/766177853787831/