DK: csak Orbán Viktor barátai érvényesülhetnek ma Magyarországon

0

Budapest, 2012. szeptember 11., kedd (MTI) – Egy Orbán Viktort ábrázoló életnagyságú képet állított fel a Kossuth tér Parlament előtti részén a Demokratikus Koalíció (DK), hogy szimpatizánsai azzal fotózkodhassanak, mondván: a miniszterelnök ismerősének kell lenni ahhoz, hogy ma valaki sikeres legyen Magyarországon.

A felvétel a kőszegi Tranzit Fesztivál a határon elnevezésű rendezvényen készült, és korábban a miniszterelnök Facebook-oldalán jelent meg; a DK által kiállított, életnagyságúra nagyított változaton a kormányfő beszélgetőpartnerének feje helyére lyukat vágtak.

Molnár Csaba, a DK alelnöke keddi akciójukon arra bíztatott mindenkit, hogy fejét a lyukba bedugva csináljon egy “közös képet” a miniszterelnökkel, szavai szerint ugyanis ha ma valaki sikeres akar lenni Magyarországon, akkor vagy az Orbán-család rokonának, barátjának, vagy a miniszterelnök volt kollégiumi szobatársának kell lennie.

A Kossuth téren vasárnap késő este kezdett éhségsztrájkba a DK négy politikusa – köztük Gyurcsány Ferenc pártelnök, volt miniszterelnök – a választási regisztráció bevezetése ellen tiltakozva.

MTI 2012. szeptember 11., kedd 13:21

Tetszett a tartalom?