Ezek a témák taroltak idén az olvasóinknál!

0

Ritkán avatjuk be az olvasókat statisztikai adatainkba – a szilveszter ilyen tekintetben mindig egy kivétel. Mi már most tudunk örülni, mennyire népszerűek vagyunk, mennyivel vagyunk olvasottabbak idén, mint tavaly, hány kedves új Facebook-kedvelőnk lett… És szilveszterkor persze meg is tudjuk mutatni azt is, mely cikkek lettek a legolvasottabbak. A 10 legolvasottabb cikkünk sorrendje pedig:

10. ORBÁN ÜNNEPI BESZÉDÉN KÍNOSAN ROSSZ VOLT LENNI

Orbán ünnepi beszédét a tömegből néztük, ahol nem is igazán a miniszterelnökre, hanem híveire voltunk kíváncsiak. Sokszor úgy tűnt, nem lelkes támogatói, hanem szuperül lelkes hívei vannak – a szó valóságos értelmében.

9. DRÓNOS IMÁZSFILMMEL JELENTKEZETT A KŐSZEGI JURISICH MIKLÓS GIMNÁZIUM

A kőszegiek lelkesen osztották posztunkat, melyben a kőszegi JMG napjait bemutató videót mutattuk be. Köszönjük!

8. “BALOLDALI PROVOKÁTOROK AKARTÁK SZÉTVERNI A MINISZTERELNÖK TAPOLCAI GYŰLÉSÉT”

Ellentüntetõk Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP tapolcai országgyûlési képviselõjelöltje tapolcai kampányrendezvénye alatt 2015. április 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Hazudik! – mondták. Cikkünket aztán vitázó balosok és jobbosok osztották, hogy “nesze, ezek vagytok ti”, vagy “látjátok, a szemébe mondtuk”. Persze nem fogalmaztak ilyen szelíden.

7. SZIGET – GERENDAI KÁROLY: TÖRETLEN AZ ÉRDEKLŐDÉS

Budapest, 2015. május 14. Gerendai Károly fõszervezõ az idei Sziget fesztivál sajtótájékoztatóján a fõvárosi A38 Hajón 2015. május 14-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

A Szigetet imádják a fiatalok! Hát még az olyan cikkeket, amik arról szólnak, milyen lesz az évi felhozatal. Az arról szóló cikkünket a hetedik helyre repítette a ranglistán az Önök kattintása.

6. BEVÁSÁRLÓKOCSIBAN SZÁLLÍTANAK GYEREKEKET EGY MAGYAR KÓRHÁZBAN? VAN, AKIKNEK EZ TETSZIK!

Még februárban jött a hír, hogy mi megy az egyik kórházban. A döbbenetet csak az fokozta, egyes Fideszesek hogyan reagáltak erre a hírre!

5. ÜTŐS KÉPGALÉRIA A VOLT UTOLSÓ, SZOMBATI NAPJÁRÓL!

Már megint egy fesztivál! Merthogy rengeteg fiatal olvas minket, így persze nem csoda, hogy kíváncsiak Magyarország egyik legjobb hangulatú fesztiváljának hangulatképeire. Dőljön hátra, és nézze meg őket ismét! Apropó, a jegyeket a jövő évi fesztiválra már megvette?

4. TÁMOGATJA, HOGY BUDAPEST PÁLYÁZZON A 2024-ES NYÁRI OLIMPIA RENDEZÉSÉRE?

2015-12-30_214822

Na, ez egy kakukktojás, mert nem cikk, hanem egy szavazat. Sokan nézték, és majdnem 1100-an szavaztak is! 91% a nemre. Ígérjük, ha ennyire szeretnek szavazni, jövőre is szavaztatunk.

3. PLAKÁTÜGY – KÉPZELJÉK, VOLT, HOGY A MAGYAROKNAK IS ÜZENTEK

Kép: Törzsök Tibor

Ekkortájt kezdődött a Kormány bevándorlóellenes plakátozása. Mi találtunk egy Facebook-posztot, ahol megmutatták, nekünk, magyaroknak is üzentek, minket sem láttak szívesen. Pedig akkor előttünk nem is fal épült, hanem fal bomlott…

2. A LEGSZEXIBB CSAJOK ÉS PASIK A BALATON SOUND-RÓL – GALÉRIA

Szombaton teltházas volt a ‘Szánd’, mi megmutattunk mindent, amiket képeken meg lehet.

1. NEM IS GONDOLJA, MENNYIEN VOLTAK AZ ÁKOS ELLENI TÜNTETÉSEN

Ákos idén vitt mindent, mármint, ami a posztjainkat illeti. A cikk miatt sokszor lefagyott a szerverünk, rengeteg lájkot, megosztást, kritikát, és persze kattintást kaptunk. Pedig a képekkel csak annyit akartunk megmutatni, hogy lám, a fél ország erről beszél, a fele elítéli Ákost, de ellene csak kb 15 ember mer és akar kiállni. Ezen érdemes elgondolkodni.


 

Mi magunk köszönjük Olvasóinknak, hogy követnek minket, kritikát fogalmaznak meg velünk, és a témákkal kapcsolatban. Azt kívánjuk, tegyenek így jobban a jövőben – mondják el bátran, ha valamivel egyetértenek, vagy éppen nem. Mindig legyen véleményük.
Békés, boldog új esztendőt!

Bokor István, főszerkesztő, koz-hir.hu