Idén ismét vár a STRAND

0

Unod már a lakhelyeden a fülledt, izzadságszagú klubokat? Unod, hogy lemész Siófokra egy-egy estére bulizni? Inkább valami frissítő fesztiválra mennél, de a Balaton Soundról már lemaradtál, a Sziget Fesztivál meg túl drága? Ha a kérdések többségére igennel feleltél, akkor irány Zamárdi, a STRAND Fesztivál.

A STRAND fesztre napijegyet már 7500 forintért, hetijegyet pedig 15900 forintért kaphatsz elővételesen. Ami egyébként augusztus 20-23-ig tart. Nemcsak hazai bandákra pöröghetnek majd a lábak, hiszen tényleg igyekeztek a szervezők a legnépszerűbb sztárokat felvonultatni idén: Parov Stelar, John Newman, a Knife Party, Dub FX és Wilkinson is Zamárdi szabadstrandján fog majd zenélni.

http://strandfesztival.com/

Decemberben elsőként igazolt a STRAND programjához a Parov Stelar Band. A rendkívül népszerű osztrák szupercsapat 2014-ben idehaza mindössze egyetlen, igazán nagy koncertet vállalt el, mégpedig a STRANDot.

Hozzájuk csatlakozott a fiatal brit popsztár, John Newman, aki az elmúlt időben a világ legfontosabb slágerlistáit hódította meg. Newman “Love me Again” című dala hosszú ideje állandó vendége a leghallgatottabb, igazán minőségi zenét játsszó adóknak, de a Rudimental “hangjaként” is sok rajongót szerzett mér magának és idehaza is sokezres tábort mondhat magáénak. A hihetetlen hanggal megáldott sztár világkörüli turné keretében most először lép fel Magyarországon.

http://strandfesztival.com

A tavalyi VOLT Fesztivál egyik legnagyobb sikereként ünnepelte a közönség az egykori Pendulum szívét-lelkét jelentő Rob Swire és Gareth McGrillen alkotta világraszóló, félelmetes energiákat felszabadító szuperprodukció, a Knife Party koncertjét. Közel egy éve várja és követeli őket újra a hazai közönség. Augusztusban a Strandon borzolják majd a hullámokat.

Dub FX sokszor járt már nálunk, saját elmondása szerint az Egyesült Államok után Magyarországon rajonganak érte a legtöbben. Aki látta már élőben, vagy akár a YouTube-on utcai, vagy éppen fesztiválos fellépését, tudja, hogy miért szereti ennyire a hazai nagyérdemű. Nem kérdés, hogy a Balaton partján is óriási built celebrál majd jegyese, Flower Fairy oldalán.

Ugyancsak fellép Wilkinson, a nemzetközi hírű, profi és technikás brit drum’n’bass előadó, DJ és producer. Dinamikus, elegánsan szárnyaló, minden alkalomhoz passzoló és kiváló vokálokkal megküldött zenéjére nemrégiben kattantak rá a tömegek, produkciójával bejárta már a fél világot, letette névjegyét a legnagyobb bulikban és mindig sikert aratott.

http://strandfesztival.com

Természetesen neves magyar előadók is fellépnek majd – közel százan. Fellép a Quimby, az Irie Maffa, a Punnany Massif és a Brains is. Augusztus 20-án, a STRAND nyitónapján pedig igazán ünnepi, egy teljes életművet bemutató nagykoncerttel lép színpadra a 25 éves Tankcsapda!

A STRAND – Nagyon Zene Fesztivál idén is a Nagyon Balaton programsorozat keretében kerül megrendezésre. A fesztivál tavaly indult, mely legmozgalmasabb napjáról anno részletesen beszámoltunk.

Tetszett a tartalom?