Egy videó miatt fenyegetik a Középsuli stábját

0

Pisák Áron – így hívják azt a fiatalt, aki a Középsuli nevű sorozat és portál Ask.fm-oldalát trágár fenyegető üzenetekkel egy videó miatt, amelyben megemlítik.

“na figyelj husom akkor szépen töröld le a videódat vagy tényleg rosszul jársz”

– ez volt az első üzenet a kérdezz-felelek oldalon. Azóta számos másik követte, amelyek egyre durvább fenyegetéseket tartalmaznak, köztük olyanokat, mint “vagy elküldöm az egész szerkesztőséget a k…a anyjába, vagy feljelentrlrk személyi jogok nrm nyílvantártásáért” (sic!).

Mindez egy videó miatt van, amelyről a szerkesztőségük így ír: “Egy 12 perces Középsuli videóról van szó, melyben az említett személy megemlítésre került. Amennyiben problémája van, van út és mód, hogy ezt a tudomásunkra hozza, de a megfelelő utat és módot többszöri felhívásunkra még mindig nem találta meg.”

Pisákot egyébként (miután kérdéseit, vagy inkább kommentárjait névvel írta), saját Ask.fm-jén is igyekezték csitítani, sőt ott is kapott fenyegetést – olyas valakitől, aki az oldal pártját fogja.

Kiállnak

A Középsuli.hu oldal szerkesztősége a Facebookon, hogy ők és a kiadó kiáll saját gyártású sorozatának szereplői mellett. Kerestem az oldalt a szóban forgó videóval kapcsolatban, egyelőre még nem érkezett válasz.