Az Együtt kormányváltás után Tiborcz István keszthelyi szállodáit is visszaveszi

0
hirdetés


Orbán Viktor veje folytatja a miniszterelnök szállodaláncának kiépítését

Az Együtt szerint Orbán Viktor strómanja, Tiborcz István tisztességtelen módon szerzett pénzből vásárol ingatlanokat a miniszterelnöknek. Ehhez a szállodalánc kiépítéshez az Orbán maffiának nincs joga, ezért az Együtt a rendszerváltó választás után vissza fogja azt venni a strómanoktól, az így befolyt összegekből pedig a Fidesz-kormány áldozatait kárpótolja.

Hirdetés

Keszthely két híres szállodája, a műemlék Hullám és a felújítás alatt álló Helikon is Tiborcz István érdekeltségébe került. A Helikon Hotelt a megújulását követően a Mészáros Lőrinc-féle Hunguest Hotels üzemeltetheti majd.

Tiborcz István, Orbán Viktor veje és strómanja tisztességtelenül, a magyar emberek kárára elkövetett üzletek árán gazdagszik, állami segítséggel. Az a haszon, amit egyre több cége produkál, nem tisztességes piaci versenyben, hanem az állami vagyonnal és hatalommal való visszaélések során keletkezik. A Fidesz-kormány először felhizlalta Tiborcz István érdekeltségeit, többek közt a LED-es lámpa beszerzésekkel, majd ezekkel vagyontárgyakat vásárol. 

Az Együtt szerint az Orbán maffiának ezekhez a vásárlásokhoz nincsen joga, mivel tisztességtelen módon megszerzett pénzből végzik. Az április 8-i kormányváltás után az Orbán-családnak vissza kell adnia lopott vagyonát az adófizetőknek. Így az Együtt a mostani botrányban érintett cégeit is állami tulajdonba fogja venni, hogy majd ebből fizessen kárenyhítést a megalázott rendőröknek, tűzoltóknak, bíráknak, tanároknak és a meglopott trafikosoknak.

Budapest, 2018. február 24.

Forrás: Együtt