Sorozatban kilencszer nézte meg az új részt a Star Wars-maraton nyertese!

0
Budapest, 2015. december 18. A Csillagok háborúja címû filmekbõl ismert Darth Vader sötét nagyurat ábrázoló pólóban érkezik egy nézõ a sorozat új, Az ébredõ Erõ (Star Wars - The Force Awakens) címû filmjének bemutatójára a fõvárosi Aréna Pláza IMAX mozijában 2015. december 18-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Sorozatban kilencszer nézte meg Az ébredő Erő című új részt egy amerikai mozilánc által rendezett Star Wars-maraton nyertese.

A győztes Jim Braden csaknem két teljes napot töltött a moziban, és hat másik rajongót múlt felül. A versenyzőknek végig kellett nézniük az első hat részt, majd utána a hetediket annyiszor, míg végül csak egyikük maradt talpon.

Braden hét évre szóló ingyenes belépőt kapott a mozihálózattól, valamint emléktárgyakkal is gazdagodott, és a tiszteletére az ő nevét viseli az egyik szék a moziban, ahol a versenyt rendezték.

Az austini férfi a széria nagy rajongójának tartja magát, a legújabb részt már évek óta várta. Az ébredő Erő első vetítésén a fia is ott volt vele, ami különösen nagy örömmel töltötte el a The Hollywood Reporter szerint. Az első vetítést eufóriában nézte végig, a többi vetítésen pedig már inkább a részletekre figyelt. A nyolcadik és a kilencedik alkalmat már kicsit nehezebben bírta – vallotta be.

A Star Wars: Az ébredő Erő a Jurassic World globális hegybevételi rekordját megdöntve 528 millió dollárt keresett nyitó hétvégéjén, és világszerte lázban tartja a rajongókat. / MTI

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/star-wars-film-marathon-winner-850715