A karórák, mint a nők legdivatosabb kiegészítői

  (X)

  0
  hirdetés

  Ha valaki bálba megy, egy csodás ruhakölteményt választ, ahhoz pedig nagyon szép karkötőt, nyakláncot és fülbevalót. A kiegészítők, ékszerek mind feldobhatják a szettet, de épp úgy el is ronthatják. Nagyon kritikusak az emberek, ha arról van szó, hogy éppen milyen kiegészítőt, ruhát viselsz. Gondoljunk a celebekre.

  A hírességek divatot teremtenek, a rajongók igyekszenek ellesni tőlük az öltözködésüket, így a vörös szőnyegen és díjátadókon való vonulások és szereplések alkalmával, amikor az újságírók és a paparazzók képeket csinálnak, a képek bejárják az egész sajtót, újságot, hírműsort, internetet. A címlapokon pedig olvasható a felirat: a legelőnytelenebb összeállítás a vörös szőnyegen, a sztároknak nincs stílusérzékük, vagy nagyszerű kombinációk ruha és kiegészítő terén. Ez vagy felfelé viszi a hírnevet, vagy lefelé, ezért nagyon fontos a közszereplőknek, hogy mit viselnek. A régebbi időkben talán sokkal hangsúlyosabb volt, hogy milyen nyakéket választasz, milyen gyűrűt, miegymás, de a mai világban már a kiegészítők skálája olyannyira bővült, hogy bárki kiválaszthatja a számára és ízlésének legjobban megfelelő összeállítást. Az üzleti világban gyakran látjuk az öltönyös férfiakat elegáns karórával sétálgatni, ez állítólag a státusszimbólum szerepét töltötte be. Mára azonban bárki hordhatja, a nők is, ugyanis a sikkes kinézet és a kicsit férfiasabb vonás nagyon divatosnak számít, és ez még egy hasznos vonással is bír, mégpedig azzal, hogy az időt is mutatja.

  A késés elkerülésének érdekében érdemes egy karórát beszerezni, akár többet is, és az ízlésüknek megfelelően hordani akár az utcára, akár egy buliban, akár egy randevún. Ha beszélgetünk valakivel az asztalnál, akkor a kezünk hangsúlyos szerepet tölt be a kommunikációnkban, továbbá mivel szem előtt van, a rajta díszelgő órát is sokan fogják megnézni. A legjobb a karórákban, hogy a színük, méretük már nagyon sokféle, a szíját is különböző anyagokból készítik el, a drágább luxusórákon keresztül a bizsuszerű órákig bármilyen órát találhatsz magadnak a webshopok oldalain, kifejezetten női karóra kategóriával is rendelkeznek. A fiúsabb stíluson keresztül a minimál, a retró stílus is helyet kap, a legdivatosabb órák is, és a kifejezetten ékszerre hasonlító strassz kövekkel díszített órák is remek választások lehetnek egy ünnepi esemény alkalmával. Ajándékba is nagyon jó órát adni, akár faliórát, akár ébresztőórát, sosem lehet mellélőni vele. A legelegánsabb női órák különleges számlappal rendelkeznek, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, nemesfémekből, mint például az arany vagy az ezüst. A gyémántberakás mellett egyéb drágakövekkel díszíthetik, sokszor ékszerhez illő órákat készítenek. Egy egyszerű öltözéket is fel lehet turbózni egy feltűnő órával, akár több órát is hordhatsz egyszerre. Mivel a telefonod mindig nálad van, ezért az óra inkább ékszerként funkcionál. A méret a lényeg idén, azaz minél nagyobb számlapot választasz, annál trendibb lesz a hatás. A szögletes számlap most nem a legideálisabb, de ettől még bátran hordhatsz ilyet. Digitális számlappal rendelkezőknél már gondolkodnod sem kell, azonnal látod a pontos időt. Az óra működését és számait már az iskolában is elkezdik tanítani, hogy sose lehessen gondja az embernek az időmeghatározással. Egyszóval, ha nő vagy, és adsz magadra, akkor mindenképp beszerzel egy órát. Persze a férfiakra is vonatkozik, hogy szerezzenek be egy órát, mert szerintem nagyon jól áll nekik, és ők is örülhetnek, hogy van egy kiegészítő, amely nekik is széles palettát kínál.