Mikulás hétvége az Állatkertben – 200 Ft-os jegyek

  0
  hirdetés

  A Mikulás hétvége alkalmával december 6-8. között a Mikulás látogatása mellett kedvezményes belépőjegyekre is számíthatnak a Fővárosi Állat- és Növénykertbe látogatók. Egy nem használt mobil telefon leadása a kedvezmény igénybevételének feltétele, „Védjük a gorillák élőhelyét!”
  Az Állatkert dolgozói arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy milyen fontos a már használaton kívüli mobiltelefonok újrahasznosítása, hiszen ez érinti a gorillák hazájában zajló bányászati tevékenységet, és annak a természetes élőhelyekre gyakorolt hatását is. A mobiltelefonok gyártásához szükséges nyersanyagok egy részét ugyanis épp a gorillák élőhelyén bányásszák. Ezért 2019. december 6. és 8. között, minden használt mobiltelefon leadásáért cserébe, fejenként 1 db kedvezményes, 200 Ft-os állatkerti belépővel lehet bejutni az Állatkertbe.

  Egy leadott mobiltelefonért egy kedvezményes belépőre jogosító kupont kap a telefont leadó személy a bejáratnál, vagy a Holnemvolt Vár kapujánál létesített átvevő pontnál. Egy személytől csak egy mobiltelefont tudnak elfogadni. A kupon csak a telefon leadásának napján használható fel a kedvezményes belépőjegy megvásárlásához. Az akció mindhárom napján különböző kupon kerül kiadásra, melyek kizárólag a rajtuk szereplő érvényességi napon használhatók fel. A kupon készpénzre nem váltható, kereskedelmi forgalomba nem hozható. Az akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze.

  A három napon át tartó akció keretében mindenki, aki a három nap során magával hoz és újrahasznosításra lead egy darab használaton kívüli mobiltelefont, kedvezményes, 200 forintért megváltható jeggyel keresheti fel az Állatkertet.
  Védjük együtt a gorillák élőhelyét!

  (Kép forrása: www.zoobudapest.com)