Üdv Olvasók! A 2015-ös esztendő is sok témát hozott, tele voltunk olyan eseményekkel, amikről szinte azonnal kötelező volt beszámolnunk, olyan nagy volt a hírértékük. Az idei év rendkívül sikeres volt számunkra, hiszen minden rekord megdőlt, ami a látogatottságot és a megosztásokat illeti! Kétrészes sorozatunkban bemutatjuk, mely tartalmakra voltak a legkíváncsibbak a Köz-Híren! Jó mazsolázást!

20. CASTING!

Potyó Dominika tanácsaira, melyek segítenek, hogy lehet eljutni egy castingra a 20. helyre volt elegendő.

19. KEVESEBB OKOSTELEFONT VESZÜNK

Az idén lassult az okostelefonok világpiaci forgalmának növekedési üteme. Ki hitte volna ezt pár éve?

18. FIDESZ: GYURCSÁNY KIS HÍJÁN TÖNKRETETTE AZ ORSZÁGOT

Politikai híreink szerves része az oldalnak. A fenti címmel ellátott Fidesz-sajtóközlemény is rengeteg megtekintést kapott. Hiába, nincs év Fidesz és Gyurcsány szidalmazás nélkül.

17. KÖVÉR: TERRORISTÁK JÖHETNEK BE; TÖBBSZÖR NÉGY ÉVRE VAN SZÜKSÉGÜNK

Mórahalom, 2015. július 13. Egy munkagép az ideiglenes mûszaki határzár építésének elõkészítéseként földmunkákat végez a magyar-szerb határon, Mórahalom közelében 2015. július 13-án. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Az év elején teljesen valószínűtlen volt, hogy a Fidesz zuhanása ekkora erősödésbe csapódik – a menekültekkel kapcsolatos markáns véleményük és tetteik miatt. A menekültek és a terroristák párhuzama akkor még nagyon kiverte a biztosítékot az embereknél, talán ennek köszönhető az 1300 megosztás is.

16. A KÖZMÉDIA TUDÓSÍTÓJA BÜSZKE CIGÁNY SZÁRMAZÁSÁRA

Imre Balázs mûsorvezetõ a közmédia új napi aktuális csatornájának, a megújult M1 Kunigunda úti központjának négyes stúdiójában Budapesten 2015. március 15-én. Az M1 egyik fõ célja, hogy a híradók segítségével akkor mutassák be az ország, és a nagyvilág eseményeit, amikor azok történnek. MTI Fotó: Honéczy Barnabás

Sok-sok milliárdból elindult a megújult M1 is, de a 16. helyre nem a kezdetkori rengeteg baki, hanem a fenti ügy került.

15. ORBÁN: HA ELVÉGEZZÜK A MUNKÁT, FENYVESI LESZ A KÉPVISELŐ

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, miniszterelnök (j) beszédet mond Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP tapolcai országgyûlési képviselõjelöltje (j2) tapolcai kampányrendezvényén 2015. április 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, miniszterelnök (j) beszédet mond Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP tapolcai országgyûlési képviselõjelöltje (j2) tapolcai kampányrendezvényén 2015. április 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Elvégezték, vagy nem, nem lett képviselő, bukták a kétharmadot.

14. ÁKOS ÉS KÖVÉR EGYESÍTVE: ZENEI PARÓDIÁT KÉSZÍTETT EGY VIDEÓS

Az év legnagyobb bakiját ekkor követtük el – Kövér helyett Éder nevével volt kint egy óra hosszáig a cikk, aztán kapcsoltunk. Hiába, mindenki hibázik. A videót azóta sajnos levették, de kis kereséssel másutt még megtalálható.

13. A 100 LEGJOBB KÉP AZ IDEI SZIGETRŐL

Fotósaink a Szigeten több ezer képet kattintottak el, ezek közül kiválogattuk a 100 legjobbat, Önök pedig nézték is rendesen. Miért ne néznék meg most is, mi volt nyáron, és milyen lesz a következő nyár is?

12. FIDESZES KÉPVISELŐ: A KORMÁNY POLITIKÁJA NEM FELELŐS A MEGVERT LÁNY ESETÉÉRT

Egy erős menekültellenes propaganda, egy megvert lány, akit azért vertek meg, mert barátját bevándorlónak hitték. A kormány persze tagadta, hogy az erős propaganda miatt történt a támadás.

11. SZAVAZZ! MELYIK VOLT A LEGKEREKEBB POPSI A SOUND-ON?

Fesztivál -> Sound -> Fürdőruha -> POPSIK. Húszat választottunk, és Önökre bíztuk, hogy kedvükre értékeljék. Na, jó visszaemlékezni azokra a szép nyári napokra?

Sorozatunkat hamarosan folytatjuk a 10 legtöbbet megtekintett cikkeinkkel! Tartsanak velünk akkor is, és addig is!